Corona en massage


Beste Cliënt,

Sinds11 mei j.l. is het weer mogelijk om gemasseerd te worden. De regels opgesteld door het RIVM blijven gedeeltelijk nog wel van kracht.
Wel is het vanaf nu weer mogelijk om een afspraak te maken.


de volgende regels zijn door het RIVM opgesteld:

  • 1 Ben je de afgelopen 14 dagen in een risicogebied geweest?
  • 2. Ben je in direct contact geweest met iemand met het corona virus?
  • 3. Heb je klachten van:


  • Verkoudheid?
  • Hoesten?
  • Luchtwegklachten?
  • Koorts? (>38 graden)


Als je op een van deze vragen ja antwoord mag en kan ik je helaas niet ontvangen en
zul je contact op moeten nemen met je eigen huisarts of de GGD.


Is dit niet het geval ben je welkom op de afgesproken afspraak

Ik wens je als zorgverlener veel sterkte in deze tijden.  Mocht je te bang zijn, schroom dan niet en stel je afspraak uit of zeg hem af. Het gaat zoals ik altijd zeg om jou!

Anders ben je natuurlijk van harte welkom. Ik doe er binnen mijn vermogen alles aan om jou te helpen op een manier die verantwoord is. Dus houden we gepaste afstand en voldoe ik tevens aan de eisen die gesteld zijn betreft de hygiëne.

Graag tot ziens, zorg goed voor jezelf en je naaste en blijf vertrouwen dat het weer goed komt. Na regen komt altijd weer zonneschijn. Ook in dit geval. Fer van der Beek.

Zijn virussen gevoelig voor een goede ph waarde?

uit onderzoek is gebleken dat personen die meer of sterk verzuurt zijn, minder weerstand hebben tegen virussen.  Je mag er dus van uit gaan dat als je gezond leeft en je pH waarde rond de 7,5 is, je minder kans loopt om door virussen ziek te worden.
Dit onderzoek toont tevens aan dat massages en voeding, die veel antioxidanten bevatten,  helpen om de gezondheid te versterken en de weerstand te verhogen.