Massage voor kinderen

Massage voor kinderen is voor sommige kinderen een luxe en voor andere kinderen  echt nodig, omdat zij soms zoveel in hun jonge leven hebben meegemaakt dat zij niet alleen mentale klachten hebben maar mede daardoor veel lichamelijk klachten. Het is voor mij een voorrecht en een eer 
om de kinderen die dit graag willen en die echt hulp nodig hebben te mogen masseren en tevens hen ter zijde te staan om als een volwaardig mens verder door het leven te kunnen gaan.

Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken. Masseren is niet alleen maar werken op basis van kennis maar wordt een extra dimensie als het lukt om kinderen weer nieuwe levenskracht te geven en hen weer kind te kunnen laten zijn.
Daar ligt mijn passie.

Kinderen verdienen het om geliefd te zijn

Het mooiste geschenk voor een kind is het moment als het voelt dat het geliefd is en dat er mensen zijn die er echt voor hen zijn. Dit verdienen zij dan ook. Maar omdat dit niet voor ieder kind is weggelegd is het juist zo mooi als ze verzorgd worden en daar valt een massage ook onder. Het gevoel aan een kind kunnen geven dat ze er echt toe doen en zich na een massage weer helemaal gewenst voelen en weer vol energie zijn. Is dat niet de moeite waard?

                 Dat is wat een kindermassage kan doen