Massages

De massagevormen die ik je kan bieden zijn o.a.: Therapeutische massage, Voetreflexmassage, Triggerpointmassage, Manuele Lymfedrainage (verhoogt de werking van het lymfesysteem en is zeer functioneel bij o.a. B.B.L( Brazilian But Lifting) maar ook bij lipoedeem) , Fibromyalgie massage max 30 minuten, meer kan je lichaam niet aan , Shiatsu massage, Nek-schouder en rug massage. Maar ook een Zwangerschapsmassage (advies: vanaf 13 weken). Nu ook de Indian Head massage.

Dit is een greep uit het scala vanwaaruit ik werk als masseur. Steeds maak ik van de massagevorm gebruik waarvan ik overtuigd ben dat die bij jou het beste resultaat kan geven. 

Ook cupping (bij Cellulite ), hotstonen massage of een ontspanningsmassage behoort tot de mogelijkheden.  Omdat ik zo efficiĆ«nt mogelijk werk is er vaak de mogelijkheid om op korte termijn een afspraak te maken.

Ontspanningsmassage Tilburg om goed te ontspannen

Ontspannende massages:

Ontspannende massage zoals de hotstonen massage en de ontspanningsmassage zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel. 

Dit wordt mede veroorzaakt door de aanmaak van Endorfine en Oxytocine. Maar ook het ontspannende ritme , de rustige muziek en warme ruimte tijdens de massage helpen hierbij.

Voetreflexmassage helpt bij veel klachten en ontspant

Voetreflexmassage:

Een massage van de voeten ook wel de voetreflex massage is een massage die vanuit de voeten invloed heeft op het gehele lichaam. 

De voeten weerspiegelen het lichaam en door de massage van de betreffende gebieden worden deze behandeld. 
Deze massage is zeer effectief!

Therapeutische massage als je klachten hebt

Therapeutische massage:

Deze vorm van masseren die op verschillende manieren wordt uitgevoerd is bij mij een combinatie van diverse vormen van masseren waarbij het doel is om specifieke klachten te behandelen. 

Ook klachten die soms al jaren pijn veroorzaken worden bij deze massagevormen vaak verholpen of  minimaal verlicht.

Het is mogelijk om de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar. (aanvullend voor alternatieve geneeswijzen). Informeer bij jouw zorgverzekering of je hiervoor verzekerd bent. 

Let op: ontspannende massages worden nooit vergoed.

Online boeken

Boek direct via onze website.