Over mij

Mijn naam is Fer van der Beek, holistische massagetherapeut.

Geïnspireerd door de Turkse masseur Osman die vooral mij vrouw erg goed geholpen heeft. Ze zou binnen afzienbare tijd in een rolstoel belanden en dat heeft vooral hij voorkomen. Toen was het voor mij duidelijk dat als ik ooit iets anders zou gaan doen, dan was dat masseren.

Na 40 jaar in de retail gewerkt te hebben was het voor mij tijd om de overstap te maken naar masseur en doe dat sinds 2015, 

Masseren is mijn passie geworden en mijn doel is jou dat iedere keer weer te laten ervaren. Het beste uit mezelf naar boven halen is mijn streven en daardoor is iedere behandeling weer een unieke beleving. 

Om als masseur te kunnen werken heb ik mij bekwaamd in diverse massagevormen. Mijn focus is om vanuit een brede opleiding, gericht op een eclectische vorm van masseren te werken vanuit een holistische visie. En focus mij dus op de mens als geheel. 

De massage waarin ik mijn passie echt naar boven haal is de therapeutische massage. Hierbij  is het mijn streven  om het maximale resultaat te bereiken waarbij jij het meeste gebaat bent. 

Naast massages heb ik mij ook gericht op de psyche van de mens en op voeding en suppletie-advies . Mede hierdoor is het mijn visie om te kunnen werken als holistische masseur.

Mijn overtuiging is: dat jij het meeste baat hebt bij een complete behandeling. Lichamelijk, psychisch maar niet op de laatste plaats de voeding.

Mijn opleidingen:

  • Medische Basis Kennis C-PION PLATO,  Massage-therapie, Voetreflexologie Plus, Triggerpoint methodiek, Dorn methodiek, De Breuss methodiek, Dorn update Nek en Schoudermethodiek, Zwangerschap massage, Fibromyalgie methodiek, Cupping methodiek, Shiatsu methodiek, Hoofdpijn methodiek, Voetreflex Neuropathie door Chemo,  Manuele Lymfedrainage, Bamboemassage, Reiki Master, docent Mindfulness, Indian Head massage,  Ayurveda en Bach-bloesem remedie.


  • Orthomoleculaire voeding en Suppletieadviseur. 


  • Psycho Social Basis Kennis C-PION PLATO,  Cognitieve gedrag therapie,  Positieve Psychologie, Klinische Psychologie, Therapeutische vorming, Communicatieve vaardigheden. Coach vaardigheden, Relatiecoach,  Coaching bij angst, Mental coach,  Mediation, Conflictbemiddeling,  HSP coaching, EFT, Hypnotherapie en regressie. Rouwverwerking en gewichtsbeheersing.


  • De meeste opleidingen zijn HBO geaccrediteerd door K.T.N.O of SRNO. Leren is mijn passie geworden, omdat ik het belangrijk vind om jou zo goed en compleet mogelijk te helpen!

Online boeken

Boek direct via onze website.