Over mij

Mijn naam is Fer van der Beek, 64 jaar en een gepassioneerde Massagetherapeut. Na 40 jaar in de retail gewerkt te hebben heb ik de overstap gemaakt en werk nu sinds 2015 als masseur.

Masseren is mijn passie geworden en dat wil ik jou iedere keer weer laten merken. Het beste uit mezelf naar boven halen is mijn streven en daarbij zie ik iedere behandeling weer als een unieke beleving. 

Om als masseur te kunnen werken heb ik mij bekwaamd in een aantal massagevormen. Mijn focus is vanuit een brede opleiding niet gericht op "een" vorm van masseren maar ik werk vanuit een holistische visie en focus mij dus op de mens als geheel. 

De massage waarin ik mijn passie echt naar boven kan halen is de therapeutische massage. Hierbij  streef  ik ernaar om het maximale resultaat te bereiken waar jij het meest bij gebaat bent. 

Naast massages heb ik mij ook gericht op de psyche van de mens en op voeding als voeding en suppletieadviseur . Hierdoor kan ik werken als holistische masseur.

Ik ben ervan overtuigd dat jij het meeste baat hebt bij een complete behandeling. Lichamelijk, psychisch en niet op de laatste plaats de voeding.

Mijn opleidingen:

  • Medische Basiskennis C-PION PLATO, Massage-therapie, Voetreflexologie, Triggerpoint methodiek, Dorn methodiek, Zwangerschap massage, Fibromyalgie methodiek, Cupping methodiek, Hoofdpijn methodiek, Manuele Lymfedrainage, Bamboemassage, Reiki Master, docent Mindfulness en Ayurveda.


  • Orthomoleculaire voeding en Suppletieadviseur. 


  • Cognitieve gedrag therapie, Positieve Psychologie, Klinische Psychologie, Relatiecoach, Coaching bij angst,  Mental coach,  Mediation, Conflictbemiddeling en HSP coach


  • Bijna alle opleidingen zijn HBO geaccrediteerd door K.T.N.O
Masseur in Tilburg en altijd parkeerruimte voor de deur of direct in de omgeving.

Online boeken

Boek direct via onze website.