Over mij

Mijn naam is Fer van der Beek, 64 jaar en Massagetherapeut.

Geïnspireerd door de Turkse masseur Osman die vooral mij vrouw erg goed geholpen heeft. Ze zou binnen afzienbare tijd in een rolstoel belanden en dat heeft vooral hij voorkomen, was het voor mij duidelijk dat als ik ooit iets anders zou gaan doen, dan was dat masseren.

Na 40 jaar in de retail gewerkt te hebben was het voor mij tijd om de overstap te maken naar masseur en doe dat sinds 2015, met veel plezier.

Masseren is mijn passie geworden en mijn doel is jou dat iedere keer weer te laten merken. Het beste uit mezelf naar boven halen is mijn streven en daardoor is iedere behandeling weer een unieke beleving. 

Om als masseur te kunnen werken heb ik mij bekwaamd in een aantal massagevormen. Mijn focus is vanuit een brede opleiding niet gericht op "een" vorm van masseren, werken vanuit een holistische visie en focus mij dus op de mens als geheel. 

De massage waarin ik mijn passie echt naar boven kan halen is de therapeutische massage. Hierbij  is het mijn streven  om het maximale resultaat te bereiken waar jij het meest bij gebaat bent. 

Naast massages heb ik mij ook gericht op de psyche van de mens en op voeding als voeding en suppletie-adviseur . Hierdoor is het mijn visie om te kunnen werken als holistische masseur.

Mijn overtuiging is: dat jij het meeste baat hebt bij een complete behandeling. Lichamelijk, psychisch en niet op de laatste plaats de voeding.

Mijn opleidingen:

  • Medische Basiskennis C-PION PLATO, Massage-therapie, Voetreflexologie, Triggerpoint methodiek, Dorn methodiek, Zwangerschap massage, Fibromyalgie methodiek, Cupping methodiek, Hoofdpijn methodiek, Manuele Lymfedrainage, Bamboemassage, Reiki Master, docent Mindfulness en Ayurveda.


  • Orthomoleculaire voeding en Suppletieadviseur. 


  • Cognitieve gedrag therapie, Positieve Psychologie, Klinische Psychologie, Relatiecoach, Coaching bij angst,  Mental coach,  Mediation, Conflictbemiddeling en HSP coach


  • Bijna alle opleidingen zijn HBO geaccrediteerd door K.T.N.O
Masseur in Tilburg en altijd parkeerruimte voor de deur of direct in de omgeving.

Online boeken

Boek direct via onze website.