Debbie,

Deze keer een shiatsu massage gehad, werkte op de energiebanen. Ik kwam oververmoeid binnen en kwam er helemaal tot rust weer buiten. Super!

Esmee,

Ik dacht voor alleen een ontspannende massage te gaan, maar Fer wilde klachten ook echt oplossen. En nam daar de tijd voor. Zijn rust, vakbekwaamheid en betrokkenheid was erg prettig.

Marlon,

ik kwam binnen met een stijve nek en bijkomstige hoofdpijn. Wat ik fijn vond was dat Fer niet gewoon meteen met de massage begon, maar eerst wilde weten waar het vandaan kwam en wat er precies is om een passende behandeling te geven. Ik kom zeker terug.

Marjolijn,

ik ben heel goed geholpen bij Ontspanningsmassage Tilburg! Ik kwam voor een enkele massage in de hoop dat die wat van de klachten kon verlichten. Fer raadde mij aan om nog een aantal keer te komen voor een massage, zodat de klachten langdurig weg zouden blijven.

Ook heeft hij de tijd genomen om mij advies te geven wat ik er zelf thuis aan kan doen. Als dat nodig was nam hij langer de tijd dan gepland, zonder daar extra voor te rekenen! Tijdens mijn bezoeken ben ik altijd vriendelijk en professioneel behandeld en ik ben van mijn klachten af gekomen. Ik zou Ontspanningsmassage Tilburg zeker aanraden.

Marijk,

Fer weet heel veel over de werking van het lichaam. Hij is heel kundig!

Maarten

Fer straalt senioriteit, deskundigheid uit en weet op een bepaalde ongedwongen en nuchtere wijze een professionele, rustige ambiance te creëren waarbij het welbevinden van de cliënt altijd centraal staat.

Fer kan goed luisteren en daardoor voel je je snel op je gemak en kan hij snel inschatten welke behandelvorm hij moet kiezen. Door de intuïtieve en holistische benadering van Fer is deze primair gericht op oplossing van gezondheidsklachten; voor mij vaak met een verbluffend resultaat.

Rachel

Holistisch!

Edward

Goh Fer, eerste dag na een half jaar dokters, diclofenac en "tennisarm specialist" voor 't eerst vandaag geen pijn meer in m'n schouder en arm! Echt fantastisch! Dank je, dank je!

Peter.

Twee jaar gelden werd ik gediagnostiseerd met kanker ( Kahler) en heb inmiddels veel behandelingen ondergaan. Nu heb ik al geruime tijd last van pijn in mijn voeten en in de vingertoppen door Neuropathie.
Sinds 7 weken wordt ik 2 keer per week met voetreflexmassage behandeld en heb nu 80% minder last van de Neuropathie. Dank je Fer.

Frank.

Na jaren pijn in mijn voeten te hebben gehad, terwijl ik graag vaak ging lopen. En dan steeds zo'n 12 kilometer, ben ik bij Fer geweest voor voetreflexmassage. Na 3 massages had ik geen pijn meer in mijn voeten en kon ik weer 2 a 3 kilometer lopen. Na 5 keer had ik totaal geen problemen meer en kan ik mij weer vrij bewegen. Dank je Fer!

Brigitte.
Ik heb mijn eerste behandeling bij Fer als zeer aangenaam ondervonden. Fer is vriendelijk, rustig en legt alles goed uit. Hij stelt je op je gemak en geen enkele vraag is raar. Hij heeft een zeer uitgebreide kennis van alles. Als je met klachten loopt dan beveel ik Fer ten zeerste aan.

Dit is een greep uit de reviews die te vinden zijn op
Treatwell.nl ( behalve de laatste 3, van Edward en Peter M. Die kreeg ik op mijn telefoon).


            Gemiddelde waardering        

door 336 van onze klanten: 9,6  (4,8 uit 5).

Online boeken

Boek direct via onze website.